Вступнику
СПЕЦІАЛЬНОСТІ ТА ОСВІТНІ ПРОГРАМИ
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства здійснює підготовку фахівців за денною, денною скороченою, заочною та заочною скороченою, дуальною формами навчання за галуззю знань 18 «Виробництво і технології» спеціальністю 181 «Харчові технології»:
1. Освітнього ступеня «бакалавр» за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» – 4 роки для денної форма навчання, 2 або 3 роки для денної скороченої форми навчання, 4,5 роки для заочної форми навчання, 2,5 роки для заочної скороченої форми навчання
2. Освітнього ступеня «магістр» за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства» – 1,4 роки для денної та заочної форм навчання
3. Освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» за освітньою програмою «Харчові технології» – 4 роки для денної та заочної форм навчання