Збірник наукових праць "Сучасні напрямки технології та механізація процесів переробних і харчових виробництв", м. Харків

Конгрес «Наука, питание и здоровье», 8-9 червня 2017 р., Національна академія наук Республіки Білорусь

Всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини", 1-2 червня 2017 р., Харківський державний університет харчування та торгівлі

Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні проблеми фізико-математичної освіти і науки", 25-26 травня 2017 р., НПУ імені М.П. Драгоманова

Міжнародна науково-практична конференція "Розвиток соціально-економічних систем в геоекономічному просторі: теорія, методологія, організація обліку та оподаткування", 11-12 травня 2017 р., Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Всеукраїнська наукова конференція молодих учених, приурочена 115-річчю від дня народження видатного селекціонера-плодовода Д.С. Дуки, 10-11 травня 2017 р., м. Умань

IV Всеукраїнський форум студентів, аспірантів і молодих учених, 27-28 квітня 2017 р., Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара

ХІІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів “Харчові технології”, 26-28 квітня 2017 р., м. Одеса

Х Всеукраїнська студентська науково - технічна конференція "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 25-26 квітня 2017р., Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

ХХIV Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених «Актуальні проблеми життєдіяльності суспільства», 20-21 квітня 2017 р., Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського

XXII Міжнародна науково-методична конференція "Управління якістю підготовки фахівців", 20-21 квітня 2017 р., Одеська державна академія будівництва та архітектури

nuht25 березня 2017 року з 10.00 в університеті відбудеться День відкритих дверей. Запрошуємо учнів випускних класів, випускників технікумів та коледжів та їх батьків побувати в нашому навчальному

закладі, познайомитися з новими правилами прийому на навчання, поспілкуватися з керівництвом університету, викладачами та студентами старших курсів, оглянути лекційні аудиторії, навчальні лабораторії та комп’ютерні класи, а також отримати відповіді на всі свої питання.

Зробіть внесок у своє майбутнє – оберіть якісну освіту!

ПРОГРАМА:

1000-1100 – ознайомлення з освітньою діяльністю університету (виставка факультетів, дегустація, тестування з вибору майбутньої професії, спілкування зі студентською спільнотою);

1100-1115 – демонстрація фільму про НУХТ;

1115-1200– зустріч  з першим проректором, деканами факультетів, відповідальним секретарем приймальної комісії в актовій залі університету:

- виступ першого проректора (історія та сьогодення університету);

- виступ відповідального секретаря приймальної коміс

ії (інформація про вступну компанію);

- питання-відповіді.

1200-1300 –  Екскурсії по кафедрах факультетів.

b611308a707eaaf807c409998284f225

З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започатковує навчання за унікальними сертифікатними програмами.

Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприятимуть розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стануть додатковим плюсом при працевлаштуванні.

            Переваги опанування сертифікатної програми:

  • не потребують попередньої спецпідготовки;
  • не мають вікових обмежень;
  • розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
  • навчання триває всього 10 тижнів;
  • завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом;
  • випускники сертифікатної програми, що навчаються за ОКР «бакалавр», при вступі до магістратури матимуть додаткові бали до рейтингу.

Початок занять 3 або 10 жовтня залежно від обраної програми.

Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.

З Положенням про сертифікатні програми у Національному університеті харчових технологій можна познайомитися.

 

  1. Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв.
  2. Технології національних алкогольних напоїв.