b611308a707eaaf807c409998284f225

Національний університет харчових технологій започатковує навчання за унікальними сертифікатними програмами. Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і винороства проводять сертифікатні  навчальні програми з дисциплін :  "Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв"

Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприятимуть розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стануть додатковим плюсом при працевлаштуванні.

            Переваги опанування сертифікатної програми:

  • не потребують попередньої спецпідготовки;
  • не мають вікових обмежень;
  • розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
  • навчання триває всього 10 тижнів;
  • завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом;
  • випускники сертифікатної програми, що навчаються за ОКР «бакалавр», при вступі до магістратури матимуть додаткові бали до рейтингу.

Опис програми

Презентація програми