b611308a707eaaf807c409998284f225

З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започатковує навчання за унікальними сертифікатними програмами.

Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприятимуть розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стануть додатковим плюсом при працевлаштуванні.

            Переваги опанування сертифікатної програми:

  • не потребують попередньої спецпідготовки;
  • не мають вікових обмежень;
  • розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
  • навчання триває всього 10 тижнів;
  • завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом;
  • випускники сертифікатної програми, що навчаються за ОКР «бакалавр», при вступі до магістратури матимуть додаткові бали до рейтингу.

Початок занять 3 або 10 жовтня залежно від обраної програми.

Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.

З Положенням про сертифікатні програми у Національному університеті харчових технологій можна познайомитися.

 

  1. Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв.
  2. Технології національних алкогольних напоїв.