• Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Довідкова: (044) 289-54-72
  • Викладачу
  • Студенту
  • Абітурієнту
  • Працедавцю
  • Аспіранту
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея

87-ма Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті»

87 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ (постерна сесія)

Детальніше...

Стейкхо́лдери в університеті

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства з пропозицією поглиблення навчання   в умовах виробництва з  отриманням сертифікату  завітали Петро Циганков, CEO в компанії «Агротехнолоджі» та  Тарас Миколаєнко, виконавчий директор «Укрбіоетанол». 

Детальніше...

НОВИЙ СУМІСНИЙ ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОЕКТ ПИВОВАРНІ "ВОЛИНСЬКИЙ БРОВАР" ТА КАФЕДРИ БІОТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ БРОДІННЯ І ВИНОРОБСТВА НУХТ

Викладачі та магістранти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ завітали на підприємство «Волинський Бровар» для реалізації сумісного проекту – виробництво крафтового пива Hezy West Coast IPA «HELLO».

Ідея створення нового пива виникла на ґрунті спільних поглядів на справжній крафт й бажання розвивати і збагачувати міжнародну крафтову культуру своїми креативними ідеями. Ідею для співпраці запропонував директор пивоварні «Волинський Бровар» та випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Іващишин, який приймає активну участь у житті кафедри та університету.

Детальніше...

Щиро вітаємо!

Щиро вітаємо!

Шановні колеги, науковці!

Всім добра й злагоди, щастя та міцного здоров'я, творчого натхнення, нових наукових відкриттів на благо рідної України.

Copyright © 2021, Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства. Joomla Templates by JoomDev Powered With Astroid Framework