1. Управлiння унiверситетом
2. Пiдвищення якостi навчального процесу
3. Підвищення ефективності наукової діяльності
4. Удосконалення інформаційного забезпечення навчального процесу
5. Підвищення ефективності виховного процесу
1. Управлiння унiверситетом
2. Пiдвищення якостi навчального процесу
3. Підвищення ефективності наукової діяльності
4. Удосконалення інформаційного забезпечення навчального процесу
5. Підвищення ефективності виховного процесу
Шановні здобувачі! Силабуси розміщені на дистанційній платформі і прив'язані до відповідних предметів згідно програми навчання.
Освітньо-професійна програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
181 Харчові технології
другий (магістерський) рівень
Дата видачі сертифіката про акредитацію освітньої програми 29.12.2022
Строк дії сертифіката про акредитацію освітньої програми 01.07.2028
Сторінка 1 із 3