19 березня 2021 року на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства, згідно затвердженого графіку, доцентом Бабич І.М прочитана відкрита лекція студентам третього курсу 8 групи денної форми навчання натему «Технологія білих столових сухих виноматеріалів». На лекції були присутні представники професорсько-викладацькогоскладу кафедри та запрошений випускник кафедри сомельє італійського ресторану Vino e Cucina, Павло Водяницький, який презентував популярні білі вина вітчизняного і зарубіжного виробництва.
2 февраля 2021 на кафедре биотехнологии продуктов брожения и виноделия состоялось предварительное рассмотрение научно-исследовательской работы доцента кафедры технологии ресторанного и аюрведической продукции Олега Кузьмина на соискание ученой степени доктора технических наук по специальности 05.18.05 - «технология сахаристых веществ и продуктов брожения».
Викладачі кафедри активно працюють над удосконаленням технологічних процесів у виробництві ректифікованого спирту і біопалива для впровадження інноваційних енергоощадних технологій. З цією метою доцент Булій Ю.В. разом з ведучим фахівцем-однокурсником Іванчуком В.Г. побували на Немирівському спиртовому заводі (ТОВ "ЛВН "ЛІМІТЕД"), де зустрілися з головним технологом Боярчуком Я.А. і директором заводу.
Доцент кафедри Зоряна Романова пройшла стажування в Економічному університеті м. Краків (Польша)( 14 вересня - 9 жовтня). Тема: "Європейська система вищої освіти. Освіта та дослідження в перехідному періоді. Нові та інноваційні методи навчання".
Сторінка 1 із 3