Доцент кафедри Зоряна Романова пройшла стажування в Економічному університеті м. Краків (Польша)( 14 вересня - 9 жовтня). Тема: "Європейська система вищої освіти. Освіта та дослідження в перехідному періоді. Нові та інноваційні методи навчання".
Доцент кафедри Зоряна Романова пройшла стажування в Економічному університеті м. Краків (Польша)( 14 вересня - 9 жовтня). Тема: "Європейська система вищої освіти. Освіта та дослідження в перехідному періоді. Нові та інноваційні методи навчання".
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства було проведено відкрите заняття професора кафедри д.т.н. Марини Білько з дисципліни «Технологія продуктів спиртового бродіння. Модуль 4» на тему: « Виробництво мадери», яку вона прочитала для здобувачів 4 курсу збірної групи ТБ-4+СК напряму підготовки «Харчові технології та інженерія». Лекція проходила у вигляді відеоконференції у ZOOM.
На кафедрі було проведено відкриті заняття: доцента Зоряни Романової і к.т.н., асистента Ярослава Боярчука. Лекція з дисципліни "Проектування харчових виробництв" проводилась онлайн, викладачі , що були задіяні у навчальному процесі зібрались для перегляду в аудиторії, студенти слухали через програму Zoom. Лекція та лабораторне заняття проведені на належному науково-методичному рівні. Матеріал викладався ясно, емоційно, державною мовою.
9 вересня 2020 р. відбулася остання онлайн-лекція у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук», що проводив Куявський університет у Влоцлавеку (Республіка Польща) за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва і учасниками якого були викладачі НУХТ – завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і доцент кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Олег Кузьмін.
Сторінка 1 із 2