Попередня Наступна

Фахові екскурсії

11 лютого в київському ресторані-пивоварні «Солом`янська броварня» відбувся прес-ланч, направлений на популяризацію крафту, як натурального продукту, і культури споживання пива!

Темою стала «Крафтова революція в Україні, за підсумками Дегустаційного конкурсу пива East European Beer Award». Участь в заході взяли представники 20-и столичних видань.

В обговоренні прес-конференції взяли участь співорганізатори Конкурсу: Юрій Семенов, співзасновник та керівник Київської Пивної Ліги, автор методології конкурсу і Катерина Конєва, автор ідеї Конкурсу, видавець журналу Beer.Technologies, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, НУХТ, представники пивоварної галузі Тимур Герасимович – керівник пабу CRAFT vs PUB та пивовар, засновник фестивалю Craft Beer Fest, Сергій Михайлов.

Юрій Семенов наголосив на головних принципах Конкурсу – незалежності та об’єктивності. Методика оцінювання розроблена так, щоб отримати максимально релевантну оцінку кожного зразка пива. Адже перемогу має отримати найякісніше та найсмачніше пиво у стилі, яке дійсно подобається споживачеві.

Дегустаційний конкурс East European Beer Award 2020 підтримає Асоціація сомельє України та делегує 12 суддів – експертів Асоціації. Крім того свою участь у дегустаційній колегії вже підтвердили пивні експерти з Чехії, Естонії, Польщі, України. Пивними суддями активно реєструються і представники пивоварень.

Конкурс East European Beer Award став унікальним форматом для пивного ринку України. Пивне змагання в новій концепції за свою чотирирічну історію змогло зрушити та надихнути тисячі людей розвивати крафтове пивоваріння країни.

Місцем проведення прес-ланчу не випадково обрана  «Солом`янська броварня».

Історією закладу та особливостями роботи з крафтовим пивом поділився з присутніми Андрій Поздняков, директор «Солом`янської броварні». Відбулася цікава екскурсія, під час якої журналісти дізналися, як і, головне, з чого роблять пиво. Це була чудова нагода переконатися, що ремісниче пиво вариться виключно з натуральних інгредієнтів - високоякісних солоду, хмелю, підготовленої води та дріжджів особливих штаммів.Дегустаційний конкурс East European Beer Award 2020 відбудеться у 20 категоріях пива та сидру. Дегустації пройдуть 11-12 березня у м. Рівному, в готельно-ресторанному комплексі «Айвенго».

 

  • 16_bilde_lrg-800x471jpgpagespeedceFMgDFAM8WC
  • 37236dbf-200a-4b91-8165-075f8b0a9502
  • 72726896_760572937713848_814918199865769984_n
  • 84177817_2947607885276758_386810295185571840_n
  • 84636478_2947607808610099_8508718736117596160_n
  • 86187782_2947607735276773_4113824735303827456_n
  • _DSC1308
  • _viber_2019-10-19_22-04-52
  • e5093da5-e6d9-438f-874a-3afb6962d1c0
  • media-share-0-02-04-55941b6837c8e2f6f098c6068cd838fa83012ef93b4e77addccd203bf033db6a-Picture
  • media-share-0-02-04-5c2112857ed836c930cdddd170de50584c097562f8d2b229e05442a2d05f7a70-Picture
  • media-share-0-02-04-cfdf506f566d0a9d10f0e2d3f8b547d1161027d19ddba4235be74a1a303241f7-Picture
  • media-share-0-02-05-20bd9f2ad46054a7ef029f40fb9e8e787d96919e12734ba509c7e252374754bb-Picture
  • media-share-0-02-05-27fb4d70a1cce6eac37805d4db6384387adb687a9c582b18975e6884b953df14-Picture
  • media-share-0-02-05-51fdce7f1c79c66721cff7c87e38faee317aad8280bf48d9e7fdd5c106b5aac1-Picture
  • media-share-0-02-05-5812a45f56aabfa30c86f9393c7e5c1250cbae005b82021dba826257b848236a-Picture
  • media-share-0-02-05-6be2f0e72c4db65f82d31f3fc2796e9f66abee115921b85cfffc80a4bcd4f509-Picture
  • media-share-0-02-05-9811430fe3293e6ea20b8be1f027c14a31ea483b7816b10a65ac24412c5adbb0-Picture
  • u_hf3-800x534jpgpagespeedceppRBbJZEOk

Simple Image Gallery Extended