• Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Довідкова: (044) 289-54-72
  • Викладачу
  • Студенту
  • Абітурієнту
  • Працедавцю
  • Аспіранту
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів онлайн

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенс. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM. 

Детальніше...

Вперше в історії кафедри відбувся захист бакалаврів онлайн

11  червня упродовж 4,5 год відбувалася відеоконференція захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня бакалавра. Захищали свої кваліфікаційні роботи 9 здобувачів. Присутніми на конференції були 18 осіб з числа викладачів та студентів кафедри.

Захід пройшов на високому науковому і організаційному рівні. Вісім студентів отримали відмінні оцінки і один добре (83 бали). Троє магістрантів отримають дипломи з відзнакою. Всі студенти рекомендовані до вступу в магістратуру.

Детальніше...

Розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів  освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. На захист сьогодні було представлено 7 робіт.

Детальніше...

Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів

Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі.

Детальніше...

Copyright © 2021, Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства. Joomla Templates by JoomDev Powered With Astroid Framework