На кафедре биотехнологии продуктов брожения и виноделия начались защита квалификационных работ соискателей образовательной степени «бакалавр» заочной формы обучения. На защиту сегодня было представлено 4 работы. Студенты-выпускники, согласно будущей квалификации, которую получали по направлению подготовки «Пищевые технологии и инженерия», представили на публичную защиту приобретенные теоретические знания, продемонстрировали умение использовать их в практической деятельности при решении конкретных профессиональных задач.
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр» заочної форми навчання. На захист сьогодні було представлено 7 робіт.
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенс. Захисти в період карантину проходитимуть у ZOOM.
11 червня упродовж 4,5 год відбувалася відеоконференція захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня бакалавра. Захищали свої кваліфікаційні роботи 9 здобувачів. Присутніми на конференції були 18 осіб з числа викладачів та студентів кафедри.
Захід пройшов на високому науковому і організаційному рівні. Вісім студентів отримали відмінні оцінки і один добре (83 бали). Троє магістрантів отримають дипломи з відзнакою. Всі студенти рекомендовані до вступу в магістратуру.
Сторінка 1 із 2