Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відвідали міні-пивоварню

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами третього курсу відвідали з ознайомчою екскурсією міні-пивоварню «Andersen», що знаходиться в м. Києві. 

Під час екскурсії студенти мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями виробництва пива, починаючи від підготовки сировини до стадії розливу готового продукту, та побачити спеціалізоване обладнання, що використовується на підприємствах галузі. Про основні ділянки виробництва та різноманітні сорти пива, які виготовляються на пивоварні, доступно й цікаво розповів головний пивовар, випускник кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олександр Поліщук. Зацікавлені студенти задали багато запитань, отримали вичерпні відповіді і залишилися дуже задоволені знайомством із виробництвом популярного хмільного напою.