«ІХ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів»

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства  прийняли участь у  ІХ Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів ,  що відбувається 9-10 вересня 2020 у заміському еко-комплексі «Долина Страусів», с.Ясногородка, Київська обл. Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил.

Основні теми: юридичний супровід і захист пивного бізнесу в Україні, виробництво і продаж пива, організація роботи пабів і пивних ресторанів, домашнє пивоваріння. Постачальники сировини і обладнання проводять презентації своєї продукції, з якою можна було ознайомитися тут же на виставці.

Форум зібрав разом справжніх поціновувачів та виробників крафтового пива, серед яких представники пивоварень та пабів (власники, пивовари, технологи), домашні пивовари, виробники обладнання для пивоваріння, представники роздрібної торгівлі, торговельних та ресторанних мереж, а також науковці та фахівці з пивоваріння з усієї України та з-за кордону.

Програма дуже насичена. Відбувається настільки інтенсивний обмін досвідом, що навіть у новачка є можливість за день отримати докладне введення в тему пивоваріння та пивного бізнесу! ?  У рамках Форуму пивоварів і рестораторів, у Секції витриманого пива й віскі, яка проходила за підтримки Ukrainian Craft Distillers Association можна було узнати секрети технології витримки пива і міцних напоїв.

А за обідом і урочистою вечерею учасники дегустували найкращі зразки українського пива від малих, середніх і регіональних пивоварень.