На днях Костянтин Грубич (ТСН, канал 1+1) брав інтерв'ю у доцента кафедри Романової Зоряни про корисні властивості та використання березового соку. Доцент Романова, як представник кафедри біотехнології продуктів бродіння розповіла про можливості споживання даного продукту у вигляді квасу та вина, оскільки цей сік має обмежений термін зберігання, а цінність його складових не викликає сумнівів, тож всі цінні компоненти переходять у інший цінний продукт.
Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами третього курсу відвідали з ознайомчою екскурсією міні-пивоварню «Andersen», що знаходиться в м. Києві.
Відбувся науково-практичний семінар онлайн на тему "Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства".
Активну участь в житті кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства приймає стейхолдер, випускник кафедри, засновник пивоварні «Волинський Бровар» Микола Іващишин. Тому доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд запропонував прочитати лекцію для студентів третього курсу із дисципліни «Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» на тему «Сучасний стан і напрям розвитку пивоварної галузі» на платформі Zoom.
Сторінка 1 із 3