Харчовий технолог повинен володіти не тільки теоретичними знаннями, а і побачити виробництво різних типів продуктів на практиці. Таку можливість мали здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом. Майбутні фахівці відвідали підприємство по виробництву комбучі «Еat easy», який знаходиться у місті Києвi, де ознайомилися з технологією виробництва напою. Екскурсію для здобувачів провели випускники кафедри Назар Косіковській та Євгеній Хромець.
На початку навчального року здобувачі групи ТІ-2-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій, разом зі старшим куратором доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом КИРИЛЕНКО вперше відвідали сучасну крафтову пивоварню, яка була побудована наприкінці 2021 року. У організації та проведенні заходу сприяв аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ Олександр РУДЕНКО, який успішно поєднує роботу на посаді головного технолога цієї пивоварні з науковою складовою своєї майбутньої дисертаційної роботи.