З 6 грудня під патронатом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства у нашому університеті працює інформаційно-консультаційний практикум «Державний контроль у сфері безпечності та якості продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі у світлі Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Роман Кириленко зустрілися з учнями 11 та 10 класів Новосілківської ЗОШ школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району.

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Роман Кириленко разом зі студентами третього курсу, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали міні-пивоварню «Lisopylka», що знаходиться у м. Києві.

Відбулася значна подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – захист дисертації колегою, завідувачем хіміко-аналітичної лабораторії відділу виноробства ННЦ Інституту виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова Світланою Древовою.

27 листопада на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Використання пивоварних дріжджів і їх розведення у виробничих умовах» за участю провідного фахівця ПраТ «Укрпиво» Галини  Давиденко.