День відкритих дверей - це справжнє свято, адже  це знайомство з майбутньою студентською молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, кафдра  запрошує  зазирнути у майбутнє, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!

Аспірантка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ірина Самченко побувала в Канівській загальноосвітній санаторній школі-інтернаті 20 листопада 2017 року з профорієнтаційними пропозиціями, щодо вступу в НУХТ.

У Торгово-промисловій палаті України відбувся ІІІ Національний виноробний форум, в якому взяли участь завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц, доцент Марина Білько, асистент Олена Циганкова, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Петро Шиян, магістранти та студенти ІІІ-ІV курсів.

Студентки Євгенія Горобйовська та Аліса Олійник, що навчаються за спеціалізацією «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали СЗШ № 93 Подільського району м Києва.

Життя часто ставить  перед  складним вибором і від нього залежить наше майбутнє.