З 06.11.2017 р.  для студентів  і викладачів  кафедри (вільних від занять), розпочинаються фахові семінари. 

Стало хорошою традицією проводити виїзні семінари співробітників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на підприємствах галузі.  Цього разу колектив кафедри на чолі із завідувачем Анатолієм Куцом завітав на  Бердичівський пивоварний завод.

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у міжнародному форумі «Нові вина України» та міжнародному конкурсі вин, що відбулися у м. Одеса 19 жовтня 2017 р. у рамках святкування 115-річчя Одеської національної академії харчових технологій.

Студентка  третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Лєпшеєва відвідала Вишнівську загальноосвітню школу I-III ступенів №2, яку свого часу закінчила. За люб’язної згоди директора школи  Тетяни Пашинської вона поспілкувалася з учнями 11 класів.

18-20 жовтня 2017 у м. Рівне відбувся Міжнародний форум пивоварів і рестораторів «Пивоварня як успішний бізнес. Нові тенденції в крафтовому пивоварінні»,  у якому взяв участь аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Сергій Лойко.