Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд і Роман Кириленко разом зі студентами третього курсу, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали міні-пивоварню «Lisopylka», що знаходиться у м. Києві.

Відбулася значна подія для кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – захист дисертації колегою, завідувачем хіміко-аналітичної лабораторії відділу виноробства ННЦ Інституту виноградарства і виноробства ім. В.Є. Таїрова Світланою Древовою.

27 листопада на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Використання пивоварних дріжджів і їх розведення у виробничих умовах» за участю провідного фахівця ПраТ «Укрпиво» Галини  Давиденко.

Нещодавно в Одесі відбулося Свято вина та сиру, організоване компанією «Інфоіндустрія» в рамках канадського проекту розвитку плодоовочівництва UHBDP. У рамках свята працювала науково-практична конференція «Ефективність переробки виноградної продукції, як шлях розвитку виноградарства», на яку була запрошена аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Олена Циганкова.

День відкритих дверей - це справжнє свято, адже  це знайомство з майбутньою студентською молоддю України. Відчиняючи двері в цей день, кафдра  запрошує  зазирнути у майбутнє, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!