На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття  освітнього рівня бакалавр. На захист були представлені 10 дипломних проектів.

Співробітники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на чолі з завідувачем Анатолієм Куцом відвідали одне з місць, де традиційно виготовляються якісні і відомі у всьому світі алкогольні напої – Немирів. Статус бренду «Nemiroff» набув тільки 25 років тому, в 1992 році. Тоді в Україні з’явилося одне з перших підприємств з іноземними інвестиціями з виробництва горілки. А трохи пізніше - інноваційний завод, збудований за світовими стандартами, що забезпечує максимальну якість алкогольної продукції.

​На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри.

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин».  Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри Марина Білько, яка розповіла, що останнім часом рожеві вина набувають все більшої популярності в нашій країні, про корисні властивості червоних столових та ігристих натуральних вин і їх позитивний вплив на організм людини. Це вимагає від виробників ретельного підходу до їх виготовлення в умовах підвищеної конкуренції. Доповідач наголосила, що їх технологія набагато складніша, ніж виготовлення білих і червоних вин, оскільки повинна забезпечити необхідний баланс кольору та попередити його окиснення.

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», здійснили поїздку до м. Львова для дослідження пивних традицій і місцевого пивоваріння.