Друк
Новини
Перегляди: 151

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітала головний технолог Київського заводу шампанських вин «Столичний» Юлія Мирошниченко з розповіддю для студентів і магістрантів-виноробів про особливості роботи на виноробному підприємстві, забезпечення якості продукції, починаючи від вибору сировини для ігристих вин, допоміжних матеріалів і закінчуючи готовою продукцією, як вплинуло впровадження системи НАССР на підприємстві на якість продукції, цікаві факти з професійної діяльності.

Гостя відзначила, що на підприємстві постійно удосконалюється виробничий процес, оновлюється обладнання, стає ширшим асортимент і підвищується якість продукції. Наприклад, віднедавна на кожному коробі ігристого Київського заводу шампанських вин зазначається не лише дата розливу, а й точний час. При необхідності це дає змогу відповідати на питання щодо якості продукції з більшою точністю.

Також Юлія Мірошниченко розповіла, як вона обирала професію винороба та про свій професійний шлях.

Студенти уважно слухали, задавали багато питань пов’язаних із технологію ігристих вин, контролем над якістю продукції, проходженням практики, можливістю працевлаштування.