Друк
Новини
Перегляди: 126

У п’ятницю 08 грудня відбулося засіданнякафедри  біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНа порядку денному розгляд звітів доцентів Карпутіної М.В.,  Мудрак Т.О., Олійник С.І.,  Роздобудько Б.В. про навчальну, методичну, наукову, організаційну та виховну роботу в зв’язку з обранням за конкурсом.Виступили колеги  кафедри у підтримку кожного з претендентів на свої посади.

З виступів стає очевидним, що всі безумовно заслуговують на переобрання, бо кожний викладач сумлінно виконує покладені на нього  обов’язки.

Маргарита Карпутіна, викладач з великим стажем навчальної і наукової роботи та ще і є вченим секретарем спеціалізованої вченої ради по захисту кандидатських і докторських дисертацій.

Тетяна Мудрак – науковець з великої букви, без порад якої не обходиться жодна фахова розробка енерго- ресурсозберігаючої технології харчового та технічного спирту, студенти постійно супроводжують Тетяну Омелянівну у її творчих пошуках.

Світлана Олійник – фахівець в області лікеро-горілчаних розробок, яка влилась до нашого колективу нещодавно, проте її активність і компетентність завоювали прихильність і студентів і колег так, ніби вона працює у нашому дружньому колективі дуже давно.

Борис Роздобудько – надія кафедри, молодий науковець, кандидат наук, до якого звертаються за порадою фахівці в області пивоваріння у тому числі виробничники.Колектив кафедри вдячний колегам за плідну працю і рекомендує усіх викладачів для  обрання  на відповідний термін за конкурсом.