Cьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочались захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. 
Сьогодні стартував захист  магістрантів денної форми навчання.Усі вісім доповідачів чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання.

Національний університет харчових технологій
запрошує на День відкритих дверей,
який відбудеться 2 березня 2019 року, початок о 10:00!!!!

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства  розпочався  захист дипломних проектів студентами заочної форми навчання  за ОКР «Бакалавр» , де у засіданні ЕК приймали участь співробітники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства  професор Прибильський Віталій,  доценти Білько Марина і Бондар Микола. 

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар. на тему: «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Більковипускниця нашого університету, яка понад 6 років займається проблемами стійкості рожевих вин. Доцент Білько Марина розповіла про корисні властивості червоних столових та ігристих натуральних вин на організм людини, про те, що останнім часом рожеві вина набувають все більшої популярності в нашій країні. Це вимагає від виробників ретельного підходу до їх виготовлення в умовах підвищеної конкуренції. Доповідач наголосила, що їх технологія набагато складніша ніж виготовлення білих та червоних вин оскільки повинна забезпечити необхідний баланс кольору та попередити його окиснення.

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-4-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали пивоварню Carlsberg.
Київський пивоварний завод був офіційно відкритий 7 червня 2004 року і на сьогодні він є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні. Загальна сума інвестицій, спрямованих на будівництво заводу, склала більше 68 млн. доларів США. У ньому втілилися найбільш передові світові інновації в пивоварінні та будівництві. На заводі встановлено новітнє обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії. А сам технологічний процес побудовано з урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров’я та навколишнього середовища. Перевагою Київського пивоварного заводу є зручне і функціональне планування приміщення. Потужність виробництва Київського пивоварного заводу складає 473 млн літрів пива на рік. 
Компанія прагне задовольнити бажання шанувальників і постійно розширює асортимент продукції. Традиційні сорти – світле, темне, міцне, поповнилися білим, льодовим, фруктовим та іншими оригінальними відтінками смаку. Вся продукція відповідає світовим стандартам якості, керівництво досягає цього шляхом організації всебічного контролю і автоматизації виробництва. Завод «Карлсберг Україна» у Києві, як і інші підприємства групи, дотримується принципів корпоративної відповідальності перед суспільством. У рамках прийнятої стратегії досягається екологічна безпека виробництва, про це засвідчує сертифікат ISO.
Студенти змогли краще ознайомитися з майбутньою професією, дізнатися про останні розробки в пивоварні та отримати знання, які вони зможуть застосувати на практиці в майбутньому.