На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітала головний технолог Київського заводу шампанських вин «Столичний» Юлія Мирошниченко з розповіддю для студентів і магістрантів-виноробів про особливості роботи на виноробному підприємстві, забезпечення якості продукції, починаючи від вибору сировини для ігристих вин, допоміжних матеріалів і закінчуючи готовою продукцією, як вплинуло впровадження системи НАССР на підприємстві на якість продукції, цікаві факти з професійної діяльності.

Днями на кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства завітав доктор технічних наук, головний науковий співробітник Інституту садівництва УААН, професор Олександр Литовченко. Він прочитав студентам 4 курсу лекцію «Інноваційні продукти перероблення плодів і ягід».

Нещодавно закінчилися заняття за сертифікатною програмою «Професія сомельє та науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв», які вже третій сезон поспіль проходили на базі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства.

Під патронатом  кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства впродовж трьох днів в університеті працював інформаційно-консультаційний практикум "Державний контроль у сфері безпечності та якості продукції підприємств пиво-безалкогольної галузі у світлі  Закону України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про  харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин". 

У п’ятницю 08 грудня відбулося засіданнякафедри  біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНа порядку денному розгляд звітів доцентів Карпутіної М.В.,  Мудрак Т.О., Олійник С.І.,  Роздобудько Б.В. про навчальну, методичну, наукову, організаційну та виховну роботу в зв’язку з обранням за конкурсом.Виступили колеги  кафедри у підтримку кожного з претендентів на свої посади.