• Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Довідкова: (044) 289-54-72
  • Викладачу
  • Студенту
  • Абітурієнту
  • Працедавцю
  • Аспіранту
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея

Новини

  • Ви тут:  
  • Головна /
  • Новини

Засідання дегустаційної комісії Корпорації «Укрвинпром» за участі завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Super User
Дозвілля
04 жовтня 2020
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

24 вересня відбулося засідання дегустаційної комісії Корпорації «Укрвинпром» за участі завідувача кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолія Куца. Члени комісії ретельно проаналізували значну кількість нових зразків сортового виноградного вина і після обговорення рекомендували до промислового виробництва 11 видів вина. Сподіваємось, що незабаром українці матимуть можливість побачити їх на прилавках супермаркетів та отримати задоволення від споживання високоякісного українського вина.

Детальніше...

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства сьогодні відбулись відкриті лекційні заняття !

Super User
Дозвілля
21 вересня 2020
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства сьогодні відбулись відкриті  лекційні заняття. Лектор Олійник Світлана  провела аудиторне заняття для здобувачів ЗТБ-1-1М з дисципліни « Інноваційні технології бродильних  виробництв». Тема  лекції: « Інноваційні технології у лікеро-горілчаному виробництві».

Детальніше...

Відкрите заняття з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність»

Super User
Дозвілля
04 жовтня 2020
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства було проведено  відкрите заняття доцента кафедри к.т.н. Микола Бондара з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність» на тему: « Основні поняття. Об’єкти, суб’єкти інтелектуальної власності, та правові засоби її охорони. Законодавча база України», яку вона прочитала для здобувачів магістрантів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» (потік ОП -1-5М, ТЗ-1 -6М, ТО-1-10М, ТХ-1-4М, ХЕ-1-11М).

Детальніше...

«ІХ Міжнародний Форум пивоварів і рестораторів»

Super User
Дозвілля
10 вересня 2020
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства  прийняли участь у  ІХ Міжнародному Форумі пивоварів і рестораторів ,  що відбувається 9-10 вересня 2020 у заміському еко-комплексі «Долина Страусів», с.Ясногородка, Київська обл. Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил.

Детальніше...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...

Сторінка 2 із 5

Copyright © 2021, Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства. Joomla Templates by JoomDev Powered With Astroid Framework