• Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Довідкова: (044) 289-54-72
  • Викладачу
  • Студенту
  • Абітурієнту
  • Працедавцю
  • Аспіранту
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея

Новини

  • Ви тут:  
  • Головна /
  • Новини

Науково-практичний семінар онлайн

Super User
Дозвілля
16 грудня 2020
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Відбувся науково-практичний семінар онлайн на тему "Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства".

Детальніше...

Технологія пива» на тему «Сучасний стан і напрям розвитку пивоварної галузі» на платформі Zoom

Super User
Дозвілля
23 листопада 2020
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Активну участь в житті кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства приймає стейхолдер, випускник кафедри, засновник пивоварні «Волинський Бровар» Микола Іващишин. Тому доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд запропонував прочитати лекцію для студентів третього курсу із дисципліни «Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» на тему «Сучасний стан і напрям розвитку пивоварної галузі» на платформі Zoom.

Детальніше...

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відвідали міні-пивоварню

Super User
Дозвілля
30 листопада 2020
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами третього курсу відвідали з ознайомчою екскурсією міні-пивоварню «Andersen», що знаходиться в м. Києві. 

Детальніше...

Виставка "WorldFood Ukraine" 2020

Super User
Дозвілля
08 листопада 2020
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства разом зі  студентами  3 курсу , магістрантами і аспірантами відвідали  другий день щорічної виставки WorldFood Ukraine - найбільшої в Україні виставки продуктів харчування та напоїв. Виставка орієнтована на виробників і постачальників продуктів харчування і напоїв, переробні підприємства, дистриб'юторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн.

Детальніше...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6

Сторінка 1 із 6

Copyright © 2021, Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства. Joomla Templates by JoomDev Powered With Astroid Framework