- Super User
- Дозвілля
- Read Time: 1 min
- Перегляди: 0
Відбувся науково-практичний семінар онлайн на тему "Перспективи використання фітосировини у технологіях ресторанного господарства".
- Super User
- Дозвілля
- Read Time: 1 min
- Перегляди: 0
Активну участь в житті кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства приймає стейхолдер, випускник кафедри, засновник пивоварні «Волинський Бровар» Микола Іващишин. Тому доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд запропонував прочитати лекцію для студентів третього курсу із дисципліни «Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 1. Технологія пива» на тему «Сучасний стан і напрям розвитку пивоварної галузі» на платформі Zoom.