• Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Довідкова: (044) 289-54-72
  • Викладачу
  • Студенту
  • Абітурієнту
  • Працедавцю
  • Аспіранту
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Семінари і конференції
    • Наукові олімпіади
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея

Новини

  • Ви тут:  
  • Головна /
  • Новини

На кафедрі БПБВ відбулася гостьова лекція

Super User
Дозвілля
15 листопада 2021
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Кепканова Юрія Анатолійовича – директора компанії СП ТОВ "КОНТ-2"
Тема лекції - Сучасні підходи в технології стабілізації вин.
Лекція була проведена в рамках навчальних дисциплін - Модуль 4. Технологія вина з винограду та Інновації в технологіях продуктів бродіння і виноробства. На лекції були присутні студенти, викладачі кафедри, фахівці галузі

Детальніше...

На пульсі всіх новацій виноробної галузі тримають руку викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Super User
Дозвілля
15 вересня 2021
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Яскрава виноробна подія у Київі BE WINE – нове еногастрономічне дійство на українській та світовій мапі вина, яке поєднує всі ланки винної індустрії – від професіоналів-виноробів, винних експертів і поціновувачів винної культури – відбулася 4-5 вересня. Захід відвідали викладачки кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько та Ірина Бабич. 

Програма передбачала зустрічі з якісними та вже впізнаваними українськими виноробними брендами, знайомство з новими гравцями винного ринку, була насичена яскравими дегустаціями, пізнавальними лекціями та спілкуванням із відомими експертами винної індустрії.

На дискусійних панелях обговорювалися питання економіки та ринку вина, основних трендів 2022 року, органічного виноробства, впливу клімату на переформатування винної галузі, перспектив українського виноробства. 

Детальніше...

Екскурсія у міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC»

Super User
Дозвілля
23 вересня 2021
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Майбутньому фахівцю потрібно добре знати, з чим в майбутньому йому доведеться мати справу, тож надзвичайно важливо ще на стадії навчання знайомити здобувачів з роботою підприємств, на яких ті коли-небудь будуть працювати. Так група ТБ-3-8 разом з викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Юрієм Булієм, Іриною Бабич та Романом Мукоїдом відвідала міні-пивоварню «Школа пивоварів ABC», де познайомив здобувачів з технологією виробництва крафтового пиво головний пивовар та аспірант кафедри Олександр Руденко.

Детальніше...

СВЯТО ПИВА - 2021

Super User
Дозвілля
08 вересня 2021
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

У 1994 році, компанією «Укрпиво» була започаткована іміджева акція – «Свято пива» – оригінальний захід, який мав на меті об’єднання всіх підприємств пивобезалкогольної галузі України, обмін досвідом, знайомство з новими зразками продукції, пропагування відповідального споживання пива. Пізніше рамки заходу розширились і був створений  Міжнародний конкурс з оцінки якості пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду підприємств пивобезалкогольної галузі, а урочисте нагородження переможців проводиться під час святкування у колі запрошених гостей, фахівців підприємств за участі провідних митців України.

Детальніше...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Сторінка 1 із 11

Copyright © 2022, Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства. Joomla Templates by JoomDev Powered With Astroid Framework