• Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Довідкова: (044) 289-54-72
  • Викладачу
  • Студенту
  • Абітурієнту
  • Працедавцю
  • Аспіранту
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея
Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
  • Про нас
  • Наші будні
    • Фахові екскурсії
    • Профорієнтація
    • Спорт
    • Наші захисти
    • Дозвілля
  • Новини
  • Оголошення
  • Контакти
  • Галерея

Новини

  • Ви тут:  
  • Головна /
  • Новини

Здобувачі третього курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства знайомляться з технологією

Super User
Дозвілля
08 жовтня 2022
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Харчовий технолог повинен володіти не тільки теоретичними знаннями, а і побачити виробництво різних типів продуктів на практиці. Таку можливість мали здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом. Майбутні фахівці відвідали підприємство по виробництву комбучі «Еat easy», який знаходиться у місті Києвi, де ознайомилися з технологією виробництва напою. Екскурсію для здобувачів провели випускники кафедри Назар Косіковській та Євгеній Хромець.

Детальніше...

Перше знайомство з крафтовим пивоварінням на «BEERMASTER BREWERY»

Super User
Дозвілля
08 жовтня 2022
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

На початку навчального року здобувачі групи ТІ-2-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій, разом зі старшим куратором доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом КИРИЛЕНКО вперше відвідали сучасну крафтову пивоварню, яка була побудована наприкінці 2021 року. У організації та проведенні заходу сприяв аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства НУХТ Олександр РУДЕНКО, який успішно поєднує роботу на посаді головного технолога цієї пивоварні з науковою складовою своєї майбутньої дисертаційної роботи.

Детальніше...

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки

Super User
Дозвілля
08 жовтня 2022
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Незважаючи на важкі часи у наші країні, здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом продовжують набувати знання з практики в галузі пивоварінні впроваджуючи в навчальний процес дистанційні екскурсії на підприємства галузі. Сьогодні здобувачам випала можливість побувати на екскурсії в гуцульській крафтовій броварні «ЦИПА».

Детальніше...

На кафедрі БПБВ відбулася гостьова лекція

Super User
Дозвілля
15 листопада 2021
Read Time: 1 min
Перегляди: 0

Кепканова Юрія Анатолійовича – директора компанії СП ТОВ "КОНТ-2"
Тема лекції - Сучасні підходи в технології стабілізації вин.
Лекція була проведена в рамках навчальних дисциплін - Модуль 4. Технологія вина з винограду та Інновації в технологіях продуктів бродіння і виноробства. На лекції були присутні студенти, викладачі кафедри, фахівці галузі

Детальніше...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Сторінка 1 із 15

Copyright © 2023, Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства. Joomla Templates by JoomDev Powered With Astroid Framework