Національний університет харчових технологій – навчально-науковий комплекс, до складу якого входить центральний навчальний заклад, розташований у м. Києві, а також структурні підрозділи (коледжі, філії, інститути післядипломної освіти), розташовані у різних областях України.

       У центральному навчальному закладі (01601 м. Київ, вул. Володимирська, 68) здійснюється таке навчання:
- підготовка до вступу на навчання (підготовка до складання ЗНО) - у  центрі доуніверситетської освіти для громадян України та іноземних держав;
- навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти - на  факультетах/інститутах університету;
- навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра за іншою спеціальністю та формою навчання (для студентів НУХТ, що не менше року навчаються в університеті) - на  факультетах/інститутах університету;
- навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня (далі - ОКР) / освітнього ступеня бакалавра за скороченим терміном підготовки фахівця на основі здобутого ОКР молодшого спеціаліста спорідненої або іншої спеціальності - на  факультетах/інститутах університету;
- навчання для здобуття ОКР бакалавра за скороченим терміном підготовки фахівця на основі здобутого ОКР бакалавра, спеціаліста чи магістра  іншого напряму підготовки - на  факультетах/інститутах університету;
- навчання для здобуття ОКР спеціаліста на основі здобутого ОКР бакалавра відповідного або іншого напряму підготовки (спеціальності) - на  факультетах/інститутах університету (починаючи з 2017 року набір на таке навчання не здійснюється);
- навчання для здобуття освітнього ступеня магістра на основі здобутого ОКР бакалавра відповідного або іншого напряму підготовки - на  факультетах/інститутах університету;
- навчання для здобуття освітнього ступеня магістра на основі здобутого ОКР спеціаліста відповідної або іншої спеціальності - на  факультетах/інститутах університету;
- навчання у аспірантурі для здобуття наукового ступеня «кандидат наук» - у відділі докторантури і аспірантури;
- навчання у докторантурі для здобуття наукового ступеня «доктор наук» - у відділі докторантури і аспірантури.
     Центральний навчальний заклад має ліцензію на  підготовку іноземних громадян до вступу  до вищих навчальних закладів та на  навчання іноземних громадян  за акредитованими напрямами (спеціальностями) - звертатися до сектору з надання візової підтримки.

       У коледжах університету здійснюється таке навчання (повну інформацію треба уточнювати по Правилах прийому, чи на  сайті відповідного підрозділу):
- підготовка до вступу на навчання (підготовка до складання ЗНО);
- навчання для здобуття ОКР молодшого спеціаліста з одночасним здобуттям повної загальної середньої освіти на основі базової загальної середньої освіти;
- навчання для здобуття ОКР молодшого спеціаліста за скороченим терміном підготовки фахівця на основі повної загальної середньої освіти;
- навчання для здобуття ОКР молодшого спеціаліста за скороченим терміном підготовки фахівця на основі здобутого ОКР кваліфікованого робітника за спорідненою спеціальністю;
       Коледжі університету не мають ліцензії на навчання іноземних громадян.

       У філіях університету здійснюється таке навчання:
- навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра за скороченим терміном підготовки фахівця на основі здобутого ОКР молодшого спеціаліста спорідненої або іншої спеціальності;
- навчання для здобуття ОКР спеціаліста на основі здобутого ОКР бакалавра відповідного або іншого напряму підготовки (починаючи з 2017 року набір на таке навчання не здійснюється).
       Філії університету не мають ліцензії на навчання іноземних громадян.

       У інститутах післядипломної освіти університету здійснюється підвищення кваліфікації керівників, професіоналів і фахівців підприємств харчової та переробної промисловості за такими формами:
- короткострокове підвищення кваліфікації;
- довгострокове підвищення кваліфікації;
- спеціалізація.

Особливості застосованої термінології розміщені на сторінці Словник вступника.

Виклики теорії та практики виготовлення продуктів харчування для XXI століття – Дослідження заради розвитку суспільства

13-16 листопада 2017 р. | Ситжес, Іспанія

Щорічно EFFoST організовує міжнародну конференцію, яка об'єднує всесвітньовідомих дослідників, науковців, політиків, фахівців та студентів з багатопрофільних галузей.

На конференції будуть розглядатися такі теми:

·        Харчова безпека та охорона

·        Продовольче шахрайство

·        Зниження відходів та екологічна раціональність

·        Розширені аналітичні методи

·        Нові технології харчової промисловості

·        Функціональні продукти харчування

·        Харчування та здоров'я

·        Гастрономія

·        Підприємництво

·        Відкриті інновації та стратегічні альянси

·        Управління передачею знань

Плануються доповіді наступних світових науковців:

Гаррі Айкінг, IVM-VU Університет Амстердам, Нідерланди (Забезпечення стійкого протеїну: харчування в процесі переходу)

Мері Алмінгер, Технологічний університет Чалмерса, Швеція (Біодоступність поживних речовин)

Серафім Бакаліс, Університет Бірмінгема, Великобританія (Інженерне розуміння процесів харчування)

Маттіас Брунер, Тенсо, Німеччина (IoT – індекс свіжості)

Сесілія Діас-Мендес, Університет Ов'єдо, Іспанія (Соціологічний аналіз конфліктів в системі агропромислового комплексу. Виклики здорової дієти.)

Хуан Мануель Домінгес-Ортега, Інститут комплексних інтерактивних процесів, Бельгія (Чи зможуть технології та процедури запобігти вас від наступної кризи?)

Кетрін Мігнот, DSM Продукти харчування, Швейцарія (Регулювання нової їжі)

Вім Хенджес, Європейська Комісія, Бельгія (Іжа 2030)

Марта Хугас, EFSA, Італія (Проблеми безпеки продуктів харчування на світовому ринку)

Алан Келлі, Університетський коледж Корк, Ірландія (Новітні стратегії та технології для оптимізації молочних продуктів)

Дітрих Кнор, Технічний університет Берліна, Німеччина (Професійні мережі та досягнення науки та технологій в галузі харчових продуктів)

Хууб Леліевельд, Ініціатива глобальної гармонізації, Австрія (чому треба гармонізувати правила харчування та як це зробити на практиці?)

Урі Лесме, Техніон - Ізраїльський технологічний інститут, Ізраїль (Моделі травлення in-vitro)

Реєстрація

Якщо ви зареєструвалися до 15 вересня 2017 року, ви отримаєте знижку на реєстраційний внесок.

Член EFFoST студент (зі знижкою) €

€ 290 + VAT @ 21% = €350.90

Студент (зі знижкою) €

€ 300 + VAT @ 21% = €363

Член EFFoST  (зі знижкою) наукова сфера діяльності/промислова сфера діяльності €

€ 575 + VAT @ 21% = €696.75

Наукова сфера діяльності/промислова сфера діяльності (зі знижкою) €

€ 595 + VAT @ 21% = €719.95

Член EFFoST Стандарт студент €

€ 290 + VAT @ 21% = €350.90

Член EFFoST Стандарт наукова сфера діяльності/промислова сфера діяльності €

€ 675 + VAT @ 21% = €816.75

Студентський стандарт €

€ 320 + VAT @ 21% = €387.20

Наукова сфера діяльності/промислова сфера діяльності стандарт €


€ 695 + VAT @ 21% = €840.95

Дружня вечеря €

€ 40 + VAT @ 21% = €48.40

Детальну інформацію можна переглянути тут

 

b611308a707eaaf807c409998284f225

Національний університет харчових технологій започатковує навчання за унікальними сертифікатними програмами. Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і винороства проводять сертифікатні  навчальні програми з дисциплін :  "Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв"

Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприятимуть розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стануть додатковим плюсом при працевлаштуванні.

            Переваги опанування сертифікатної програми:

  • не потребують попередньої спецпідготовки;
  • не мають вікових обмежень;
  • розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
  • навчання триває всього 10 тижнів;
  • завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом;
  • випускники сертифікатної програми, що навчаються за ОКР «бакалавр», при вступі до магістратури матимуть додаткові бали до рейтингу.

Опис програми

Презентація програми