Виклики теорії та практики виготовлення продуктів харчування для XXI століття – Дослідження заради розвитку суспільства

13-16 листопада 2017 р. | Ситжес, Іспанія

Щорічно EFFoST організовує міжнародну конференцію, яка об'єднує всесвітньовідомих дослідників, науковців, політиків, фахівців та студентів з багатопрофільних галузей.

На конференції будуть розглядатися такі теми:

·        Харчова безпека та охорона

·        Продовольче шахрайство

·        Зниження відходів та екологічна раціональність

·        Розширені аналітичні методи

·        Нові технології харчової промисловості

·        Функціональні продукти харчування

·        Харчування та здоров'я

·        Гастрономія

·        Підприємництво

·        Відкриті інновації та стратегічні альянси

·        Управління передачею знань

Плануються доповіді наступних світових науковців:

Гаррі Айкінг, IVM-VU Університет Амстердам, Нідерланди (Забезпечення стійкого протеїну: харчування в процесі переходу)

Мері Алмінгер, Технологічний університет Чалмерса, Швеція (Біодоступність поживних речовин)

Серафім Бакаліс, Університет Бірмінгема, Великобританія (Інженерне розуміння процесів харчування)

Маттіас Брунер, Тенсо, Німеччина (IoT – індекс свіжості)

Сесілія Діас-Мендес, Університет Ов'єдо, Іспанія (Соціологічний аналіз конфліктів в системі агропромислового комплексу. Виклики здорової дієти.)

Хуан Мануель Домінгес-Ортега, Інститут комплексних інтерактивних процесів, Бельгія (Чи зможуть технології та процедури запобігти вас від наступної кризи?)

Кетрін Мігнот, DSM Продукти харчування, Швейцарія (Регулювання нової їжі)

Вім Хенджес, Європейська Комісія, Бельгія (Іжа 2030)

Марта Хугас, EFSA, Італія (Проблеми безпеки продуктів харчування на світовому ринку)

Алан Келлі, Університетський коледж Корк, Ірландія (Новітні стратегії та технології для оптимізації молочних продуктів)

Дітрих Кнор, Технічний університет Берліна, Німеччина (Професійні мережі та досягнення науки та технологій в галузі харчових продуктів)

Хууб Леліевельд, Ініціатива глобальної гармонізації, Австрія (чому треба гармонізувати правила харчування та як це зробити на практиці?)

Урі Лесме, Техніон - Ізраїльський технологічний інститут, Ізраїль (Моделі травлення in-vitro)

Реєстрація

Якщо ви зареєструвалися до 15 вересня 2017 року, ви отримаєте знижку на реєстраційний внесок.

Член EFFoST студент (зі знижкою) €

€ 290 + VAT @ 21% = €350.90

Студент (зі знижкою) €

€ 300 + VAT @ 21% = €363

Член EFFoST  (зі знижкою) наукова сфера діяльності/промислова сфера діяльності €

€ 575 + VAT @ 21% = €696.75

Наукова сфера діяльності/промислова сфера діяльності (зі знижкою) €

€ 595 + VAT @ 21% = €719.95

Член EFFoST Стандарт студент €

€ 290 + VAT @ 21% = €350.90

Член EFFoST Стандарт наукова сфера діяльності/промислова сфера діяльності €

€ 675 + VAT @ 21% = €816.75

Студентський стандарт €

€ 320 + VAT @ 21% = €387.20

Наукова сфера діяльності/промислова сфера діяльності стандарт €


€ 695 + VAT @ 21% = €840.95

Дружня вечеря €

€ 40 + VAT @ 21% = €48.40

Детальну інформацію можна переглянути тут