Вступна кампанія

Сертифікатні програми

Кар'єра і практика

previous arrow
next arrow
Slider

Запрошуємо до нас на навчання!

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства  готує фахівців за спеціальністю «Харчові технології» та освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства». Ми прагнемо  щоб кожний випускник був  вільною, освіченою, відповідальною та творчою особистістю.

Контакти

Адреса:

Україна, 01601, м. Київ-33, вул. Володимирська 68

Довідкова:

(044) 289-54-72,(044) 287-93-33

Викладацька:
(044) 287-92-30, (044) 287-92-59, (044) 287-91-89

Завідувач кафедри:
Анатолій Михайлович Куц (067) 453-13-03 

E-mail:

info@nuft.edu.ua , BPBV@ukr.net, anatolykuts@ukr.net

Приймальна комісія:

(044) 287-96-36

1300 +

Публікацій по репозитарію

50 +

монографії, підручники та посібники

40 +

Бакалаврів

40 +

Магістрів

Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:

  • Технології продуктів бродіння і виноробства
Форма навчання Термін навчання
Всі форми навчання 1 рік 6 місяців