Вступна кампанія

Сертифікатні програми

Кар'єра і практика

previous arrow
next arrow
Slider

Запрошуємо до нас на навчання!

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства  готує фахівців за спеціальністю «Харчові технології» та освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства». Ми прагнемо  щоб кожний випускник був  вільною, освіченою, відповідальною та творчою особистістю.

Контакти

Адреса:

Україна, 01601, м. Київ-33, вул. Володимирська 68

Довідкова:

(044) 289-54-72,(044) 287-93-33

Викладацька:
(044) 287-92-30, (044) 287-92-59, (044) 287-91-89

Завідувач кафедри:
Анатолій Михайлович Куц (067) 453-13-03 

E-mail:

info@nuft.edu.ua , BPBV@ukr.net, anatolykuts@ukr.net

Приймальна комісія:

(044) 287-96-36

1300 +

Публікацій по репозитарію

50 +

монографії, підручники та посібники

40 +

Бакалаврів

40 +

Магістрів

Академічний ступінь магістратури можуть отримати студенти, які закінчили бакалаврат. Освітній курс на магістратурі триває 1,5-2 роки. У процесі навчання студенти отримують глибоку теорію і практику за обраним напрямом. Ці знання необхідні для того, щоб в майбутньому присвятити себе викладацькій або науковій роботі.

Також під час навчання на магістратурі студент працює над написанням наукової дисертації під керівництвом наставника. За підсумком захисту цієї роботи студенту присвоюється кваліфікаційний ступінь магістра. При його наявності можна продовжити навчання далі в аспірантурі або докторантурі.

Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:

  • Технології продуктів бродіння і виноробства
Форма навчання Термін навчання
Всі форми навчання
1 рік 6 місяців